MIF: Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Mener tre Mjøndalen-spillere bør bli hentet til Eliteserien

Ole-Jørgen Wiig

11. november 2017

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Vegard Hansen kan miste flere profiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eurosport-ekspertene Roger Risholt og Joacim Jonsson har plukket ut fem spillere hver de mener er gode nok til å bytte ut Obos-ligaen med Eliteserien neste sesong.

Begge to følger den nest øverste divisjonen med argusøyne, og på listen er det til sammen tre Mjøndalen-spillere som de mener eliteserie-klubber bør vurdere: Jonathan Lindseth (midtbane), Sosha Makani (målvakt) og Amahl Pellegrino (angriper).

Mjøndalen har, i tradisjon tro, hatt en fantastisk sluttspurt på sesongen og vært et av Norges største formlag denne høsten. Risholt har plukket ut Pellegrino og Makani, og mener begge to besitter et høyere nivå enn de fleste i Obos-ligaen.

– Pellegrino har vært helt strålende og notert seg for 18 mål. Kun toppscorer Kristian Fardal Opseth har flere. Det er imponerende, og for en gangs skyld har han hatt en jevn og stabil sesong. Noen av målene har vært fra et helt annet nivå, skriver han på Eurosport.no.

– Makani har spredd trygghet over hele linjen etter at han kom til Mjøndalen, og lukter på landslagsplass hos Iran. Han må ha en utrolig dårlig agent siden han spiller i OBOS-ligaen.

Se flere landskamper helt gratis denne uken. Klikk her for full oversikt!