SPURS: Mauricio Pochettino på Old Trafford.

Tottenham har fått en sterk start på Premier League-sesongen, men alt er likevel ikke rosenrødt.

For etter en trøblete innledning med flere kontroversielle opptredener, både på og utenfor banen, mener flere Tottenham-fans at nok er nok.

Flere mener at tiden er inne for å selge kaptein Hugo Lloris, skriver TalkSport.

Kontroverser

Franskmannen befinner seg i en tøff periode i Tottenham-drakten som følge av flere svake prestasjoner, i tillegg til å bli tatt for fyllekjøring.

Lloris kom igjen i fokus da han på klønete vis ble utvist i Champions League-oppgjøret mot PSV i midtuken, noe som sørget for at Tottenham tapte viktige poeng i kampen om avansement.

Ti minutter gjensto da Spurs pådro seg et brudd på midtbanen, og PSVs Hirving Lozano ble spilt fri i bakrom. Lloris stormet ut, men var for sent ute. Han bommet på ballen og meide ned Lozano på 20 meter. Det endte med rødt kort og frispark til PSV. Senere utlignet de til 2-2.

UTVIST: Hugo Lloris blir sendt av banen borte mot PSV Eindhoven.