STJERNE: Liverpool-angriperen Mohamed Salah.

Mener Liverpool bør gjennomføre sjokkovergang for å erstatte Salah

Christian August Cederblad

10. februar 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Premier League-spiss Kevin Phillips (48) har identifisert et overraskende Liverpool-kjøp hvis Mohamed Salah (29) forlater Anfield i løpet av de neste årene.

Phillips, som i løpet av karrieren spilte for klubber som Sunderland, Southampton og Aston Villa, mener Liverpool bør gå for Arsenal-stjernen Bukayo Saka (20) som Salah-erstatter.

– Jeg tror Saka kommer til å bli bedre og bedre. Han er ennå ung og helt i starten av karrieren. Han kommer til å bli en klassespiller. Selvfølgelig er det vanskelig å erstatte Salah, men han har egenskapene, kvaliteten og potensialet til å gjøre det. La oss ikke glemme at Salah ikke var like god da han spilte for Chelsea, sier Phillips ifølge avisen The Express.

Til sommeren har Salah kun ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool. Partene er i dialog om en forlengelse, men per dags dato har klubb og spiller ikke kommet til enighet.

Samtidig melder ESPN at både Liverpool og Manchester City har konkret interesse i Saka. De to storklubbene i Premier League kan komme til å prøve seg hvis Arsenal ikke kvalifiserer seg til Champions League neste sesong.

LES OGSÅ: Er sikker på at Manchester United-spilleren er ferdig i klubben: – Det er kjørt

JUVEL: Arsenal-spilleren Bukayo Saka.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]