SUPERSTJERNE: Conor McGregor.

McGregor sjokkerer før gigantkampen

Redaksjonen

12. august 2017

BoksingMMAUFC

Conor McGregor kommer med nye drøye uttalelser!

Artikkelen fortsetter under annonsen

McGregor er fortsatt overbevist om at han kommer til å slå Floyd Mayweather i den storslåtte boksekampen som finner sted i Las Vegas 26. august.

Kampen mellom Floyd Mayweather, som er ubestridt boksekonge med 49 seirer på like mange forsøk som proffbokser, og MMA-stjernen Conor McGregor er ventet å generere enorme pengesummer. Kampen skal bokses i Las Vegas, og fredag hadde irske McGregor en åpen trening for media.

Han og Mayweather har søkt om å få bokse med lettere hansker enn hva som i utgangspunktet er planlagt. Går ønsket gjennom, tror McGregor kampen vil være over raskt.

– Han kommer til å være bevisstløs innen to runder. Faktisk innen én runde, sa han etter treningen ifølge Sky Sports og la til at han kan trenge et par flere runder på å knocke ut Mayweather om søknaden om tynnere hansker ikke går igjennom.

Som følge av Mayweathers ubestridte boksehistorie og McGregors manglende erfaring som ren bokser, tror mange at førstnevnte kommer til å ta seg av McGregor forholdsvis komfortabelt.

LES OGSÅ: Varsler ny storkamp for McGregor etter Mayweather-møtet

STJERNER: Floyd Mayweather (t.v.) og Conor McGregor.