PRESSESONEN: Fotballekspert Jesper Mathisen.

Mathisen hardt ut mot gamleklubbens spillere: – De gir blaffen!

Jakob K. Gregersen

9. mars 2019

FotballOBOS-ligaen

Skyter fra hofta.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TV 2-ekspert Jesper Mathisen er ikke redd for å si det han mener.

Spesielt ikke om gamleklubben Start.

Mathisen ga klubben fra Sørlandet det glatte lag da nedrykket fra Eliteserien var et faktum i fjor og nå har han på nytt tatt frem sagen.

Han er nemlig svært lite imponert over at flere spillere ønsker seg vekk fra klubben istedenfor å fokusere på å spille Start tilbake til Eliteserien.

– Det er en gjeng med spillere der som gir blaffen i hvilken divisjon Start spiller i. De tenker kun på seg selv, sier han ifølge Fædrelandsvennen (kan kreve innlogging).

Niklas Sandberg gikk tidligere i vinter ut i media og ba om å bli solgt. Det resulterte i at Haugesund kjøpe ham.

Kevin Kabran har gjort det samme, men foreløpig har ikke en overgang materialisert seg. Kabran er riktignok ikke med laget på treningsleir i disse sager.

Start har sagt at det er personlige grunner bak dette, men FVN erfarer at det hele handler om Kabrans ønske om å forlate Sparebanken Sør Arena.

– Jeg sa det da de rykket ned i fjor, og jeg sier det igjen. Det er mye som tyder på at det er mange spillere ikke har følelser for klubben de spiller for. Det er kanskje naturlig også når du har hentet så mange spillere utenfra. De lokale og en del andre vil gjøre alt i sin makt for å spille Start opp, men det er en del spillere som ikke bryr seg. Det går på hva de presterer på banen, og ting de sier utad.

Har du Android? Last ned den nye Sportsbibelen-appen her!

MENER MYE: TV 2-ekspert Jesper Mathisen.