Nyhetsvarsel | Sportsbibel

Den ferske Vålerenga-treneren Geir Bakke fikk den verst tenkelige starten på sin nye tilværelse i VIF.

Oslo-klubben fikk grisebank og tapte hele 0-4 for Molde.

Etter en uke med forsiktig optimisme ble det lørdag åpenbart at Bakke har en stor jobb foran seg i hovedstaden og Vålerenga.

Eric Kitolano satte inn det første målet allerede før ett minutt var spilt. Kristoffer Haugen og Kristian Eriksen bidro deretter til at det sto 0–3 på resultattavla til pause.

Tapet var Vålerengas sjette på hjemmebane denne sesongen og det fjerde på rad. Med kun én seier på eget gress er de Eliteseriens svakeste hjemmelag.

Oslo-laget er helt nede på en 13.-plass på tabellen etter 13 spilte kamper. Vinner Sandefjord og HamKam sine kamper søndag, er storklubben på direkte nedrykksplass like før halvspilt sesong.

Bakke rakk bare å lede to treninger etter overgangen før lørdagens kamp. 53-åringen kan måtte tilbringe langt flere timer på treningsfeltet for å få skikk på storklubben.