KOMBINERTTRENER: Bjørn Kåre Ingebrigtsen.

Denne mannen fikk plutselig RBK-profilens SMSer

Redaksjonen

18. mai 2017

EliteserienFotball

Rosenborg-fansen mislikte 16. mai-tapet mot Tromsø. Vreden gikk utover kombinertlandslagets hovedtrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TV-titterne tastet ivrig på telefonen. Problemet var bare at noen av meldingene som skulle til RBKs suksesstrener Kåre Ingebrigtsen havnet hos navnebroren i kombinertleiren.

– Det er ikke første gangen det skjer. Det skjer ofte når RBK spiller dårlig. Da hagler det på med tekstmeldinger fra sinte trøndere, sier en lattermild Bjørn Kåre Ingebrigtsen til NTB.

– Det er mange gode råd om alt fra laguttak til hvordan laget angriper. Det kommer forslag om bytter underveis i kampene og kritikk av både formasjon og treningsopplegg, humrer kombinerttreneren.

Går fem på

Det er ikke så ofte Bjørn Kåre Ingebrigtsen svarer på de feilsendte SMS-ene, men i går kunne han ikke dy seg.

– Det var en som skrev «du må gjøre noen bytter i 2. omgang. Sett inn Mike Jensen». Da det byttet faktisk ble gjort, sendte jeg svar tilbake om at det nå var gjort. Da fikk jeg tommel opp tilbake, gliser Ingebrigtsen på nasjonaldagen.

– De går jo fem på. Jeg har aldri sett Kåre stå med telefonen og skrive SMS under match, sier kombinertløpernes hovedtrener når han blar litt i tirsdagskveldens SMS-er.

LES OGSÅ: Eliteserie-stjerne droppet 17.mai-feiringen med laget – dro på ferie