KVALITET: Real Madrid-stjernene på benken.

Mangeårig Real Madrid-stjerne kan være ferdig i klubben: – Jeg vil gjerne fortsette, men…

Redaksjonen

4. mars 2023

FotballLa Liga

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid jakter Barcelona i La Liga og samtidig begynner det virkelig å dra seg til i Champions League. Den mestvinnende klubben er ikke fornøyd med å ryke ut tidlig i sluttspillet i CL eller komme på andreplass i ligaen.

De siste ti årene har «Los Blancos» vunnet CL hele fem ganger og en av de spillerne som skal ha størst ære for det er Luka Modric.

37-åringen har spilt på Santiago Bernabeu siden 2012, men nå kan han snart være ferdig i Real Madrid.

LES OGSÅ: Avis: Greenwood er ønsket av flere klubber

Kontrakten hans med Real går ut til sommeren og han sier selv at han ikke vil ha noen «sympatiforlengelse» av kontrakten.

– Jeg vil gjerne fortsette her, men jeg må fortjene det, sier Modric ifølge TV 2.

– Ingen har gitt meg noe gratis i karrieren min, og jeg vil ikke at det skal skje nå heller. Hvis klubben mener jeg fortjener en kontrakt, vil jeg gjerne bli, men ikke bare på grunn av merittene mine. Jeg vil ikke ha noen «sympatiforlengelse».

Han forteller videre at de ikke har diskutert en potensiell ny avtale, men legger ikke skjul på at han gjerne fortsetter i Real Madrid litt til.

– Dette er klubben i mitt liv, og uansett hva som skjer fra nå og til slutten av sesongen, kan ingen ta det bort eller bryte den følelsen og ødelegge forholdet.

Modric sier at han i utgangspunktet ikke vil diskutere ny kontrakt midt i sesongen og derfor kan det drøye helt til sommeren før vi får vite om Modric fortsetter i Real Madrid eller ikke.

LES OGSÅ: Tror tidligere Eliteserie-komet kan ende opp i Real Madrid eller Manchester City

STJERNE: Luka Modric for Real Madrid.