TIDLIGERE SJEF: Ole Gunnar Solskjær er ikke lenger Manchester United-manager.

Manchester United-spiller med hard kritikk av Solskjær

Redaksjonen

10. september 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær får tyn fra en av sine tidligere disipler i Manchester United.

Nordmannen fikk sparken i slutten av november sist sesong etter en rekke med svake resultater. Nå får han tyn av franske Anthony Martial som mener Solskjær bedrev «forræderi» mot ham.

Martial hevder at han spilte med skade i en lengre periode under Solskjær – og angriperen fikk mye pepper under den perioden. Martial mener Solskjær «kastet ham under bussen» ved å aldri si at han spilte på halv maskin.

– Jeg spilte regelmessig skadet. Folk vet det ikke, men jeg kunne ikke akselerere i løpet av de fire månedene etter Covid-sesongen. Men gitt spillet mitt, hvis jeg ikke kan akselerere, blir det veldig vanskelig å prestere. Også fikk jeg massevis av pepper fra fansen, men fikk jeg noe støtte? Nei, treneren gadd aldri å fortelle det til media, sier Martial, ifølge France Football, gjengitt av Manchester Evening News.

– Det er klart at jeg endte opp med å bli ordentlig skadet, og da jeg var tilbake for fullt fikk jeg ikke spille. Jeg tok det veldig dårlig, jeg hadde en følelse av urettferdighet, du blir bedt om å ofre deg for laget og i kulissene så blir du bare avvist. For meg er det nesten forræderi og jeg hater det. Jeg kan klandres, men ikke for å være falsk, fortsetter franskmannen.

Angriperen kritiserer også José Mourinho i samme intervju og forteller at de to kom aldri på samme bølgelengde.

Louis van Gaal, derimot, beskriver Martial for en «gentleman».

LES OGSÅ: Kobler Knutsen til storslått trenerjobb

LES OGSÅ: Gulbrandsen klar for ny klubb