– Manchester United har kun to managere på listen til å erstatte Solskjær

Publisert kl15 november 2021 11:10 by Ole-Jørgen Wiig

SJEF: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. | Skjermdump / Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er under hardt press.

De røde har hatt en trøblete sesongstart og allerede gått på noen flaue tap. Flere svake kamper har sørget for at misnøyen blant supporterne og eksperter bare øker og kritikken mot Solskjær er stor.

På balløya spekuleres det heftig i om nordmannen vil få sparken eller ikke. Og i den populære podcasten Transfer Window Podcast tror Daily Mail-journalist Duncan Castle at det kun er tidsspørsmål for Solskjær får sparken.

Han erfarer også at Manchester United har to konkrete navn til å erstatte ham, og det er Leicesters Brendan Rodgers og Paris Saint-Germains Mauricio Pochettino.

– Jeg tror det tilspisser seg til to navn, hvorav ett av dem har vært aktuelt lenge, og det er Mauricio Pochettino. Han kan fort bli ledig fordi han ønsket ikke å være i Paris Saint-Germain i sommer, han var klar til å reise tilbake til Tottenham. Paris Saint-Germain er åpenbart en veldig skjør situasjon for enhver trener, sier Castles.

– Et annet navn som er veldig fremtredende er Brendan Rodgers. Han har en profil som passer med hvordan hans lag spiller fotball på. Han er glad i å utvikle unge spillere, noe som appellerer og passer bra med United. Han håper å flytte til en av toppklubbene i England, fortsetter han.

Molde-show på hjemmebane!