NORGES FOTBALLANDSLAG: Bak frav.: Stefan Strandberg, Even Hovland, Markus Henriksen, Haitam Aleesami, Alexander Tettey og Joshua King. Foran fra v.: Rune Jarstein, Jonas Svensson, Ole Selnæs, Per Ciljan Skjelbred og Jo Inge Berget.

Manageren nekter å slippe norsk landslagsspiller

Redaksjonen

8. mai 2017

FotballPremier League

Bournemouth-manager Eddie Howe er tindrende klar på at klubben ikke akter å slippe Joshua King til en større klubb i sommerens overgangsvindu.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske landslagsspissen er i voldsom form og scorer mål på løpende bånd for sin engelske arbeidsgiver om dagen. 11 mål på de 12 siste kampene lyder fasiten.

Lørdag var han svært nær å bli kreditert ytterligere en scoring i 2-2-kampen mot Stoke, men King måtte nøye seg med målgivende pasning etter at Stoke-veteran Ryan Shawcross var innom ballen forut for det som til slutt ble et selvmål.

Nordmannens scoringsform har satt fart i ryktene om at større klubber enn Bournemouth har ham i kikkerten. Tottenham skal være blant beilerne.

LES OGSÅ: Maradona klar for ny managerjobb

Får skryt

King signerte så sent som i august i fjor en ny avtale med Bournemouth. Den binder ham til klubben i ytterligere tre sesonger.

Manager Howe er tydelig på at det ikke blir aktuelt å slippe 25-åringen – selv om det skulle dukke opp gode tilbud i løpet av sommerens overgangsvindu. På spørsmål fra lokalavisen Bournemouth Echo om et solid bud fra Tottenham kunne bli vanskelig å avslå, svarer han:

– Nei, jeg tror ikke det. Vår visjon er meget tydelig med hensyn til hvor vi ønsker å ta dette laget og hva vi ønsker å gjøre.