JUBEL: Moldes Andreas Linde etter seier i Europa.

Man United er ikke den eneste storklubben Molde kan møte i Europa League

11. desember 2020

EliteserienFotballPremier League

Tottenham vant 2-0 hjemme mot belgiske Royal Antwerpen og sikret seg førsteplassen i europaligaens gruppe J. I cupspillet kan Molde bli neste motstander.

Etter en målløs og sjansefattig 1. omgang ble det litt mer fart på hjemmelaget etter hvilen. Før pause hadde europaligaekspert Carlos Vinícius omgangens største sjanse da han kom alene med målvakten.

Tidlig i 2. omgang fikk Tottenham frispark nærmere 30 meter fra mål. Gareth Bale sendte i vei en suser som Antwerpens keeper slo i stolpen og ut i feltet. Vinicius var våken og satte inn 1-0 og gjorde sitt tredje mål i europaligaen.

Norsk innhopp

På sidelinjen sto storscorer Harry Kane klar til å komme innpå, men José Mourinho drøyde byttet til frisparket var tatt.

Kort etter kom Spurs dynamiske duo Kane og Son Heung-min innpå. Ingen av dem kom til scoringer, men det gjorde derimot Giovani Lo Celso. Han ordnet 2-0 etter 71 minutter på pasning fra Kane.

Simen Juklerød startet på benken for Antwerpen, men kom inn etter 64 minutter på stillingen 0-1.

SMILER: Tottenham-manager José Mourinho.

Trekning mandag

Med Tottenham som gruppevinner kan serielederne i Premier League bli en mulig motstander for Molde i 16-delsfinalen i februar.

I den andre kampen i gruppen vant østerrikske LASK 3-1 over Ludogorets, men seier fikk ingen betydning for utfallet av gruppen.

Trekningen av 16-delsfinalene foretas mandag ved Uefa-hovedkvarteret i Nyon.

GLAD: Molde-trener Erling Moe.