EKSPERT: Petter Myhre følger Premier League-tett.

Må slutte i enten TV 2 eller Lillestrøm. Nå har han bestemt seg

Redaksjonen

30. november 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøms assistenttrener, Petter Myhre (50), har måttet ta et svært vanskelig valg.

Myhre har kombinert jobben som assistent i LSK med ekspert-jobb i TV 2, men etter at kanalen har fått rettighetene til norsk fotball igjen er det en dobbeltrolle som ikke kunne fortsette for Myhre.

Nå har han bestemt seg for å forlate TV 2 og fortsette som trener på Åråsen sammen med hovedtrener Geir Bakke.

LES OGSÅ Lokalavis: Eliteserie-klubb vil ha Rosenborg-spiller

– Det har vært et vanskelig valg, der jeg har måttet velge bort noe jeg er glad i. Det har vært to jobber jeg har trivdes ekstremt godt i. Jeg har vært heldig som har hatt muligheten til å velge mellom to gode jobber, sier Myhre, til TV 2.

Han legger ikke skjul på at det var et svært vanskelig valg hvor man måtte gå flere runder med seg selv.

– Jeg skal ærlig innrømme at jeg har skiftet mening flere ganger underveis. Jeg har på en måte konkludert om kvelden, og så har jeg tenkt at jeg ringer og informerer om beslutningen. Men så har jeg våknet dagen etter og tenkt motsatt, fortsetter Myhre.

Myhre har nå skrevet under en ny femårskontrakt med Lillestrøm.

Geir Bakke forlenger også kontrakten sin med tre år.

LES OGSÅ:  TV 2 hevder å vite hvem som blir Strømsgodsets nye trener