SINT: Ayoze Perez var forbannet på dommeren etter ligacup-kampen mot Nottingham Forest.

Her må han holdes igjen for å «fly på» dommeren

29. august 2018

Newcastle trodde straffesparkkonkurranse var sikret borte mot Nottingham Forest, men dramatiske overtidsminutter sendte laget ut i ligacupens 2. runde.

Daryl Murphy ga Nottingham Forest ledelsen etter bare to minutter. Laget fra mesterskapsserien så ut til å ta seg videre til 3. runde, men det gikk mot straffer da innbytter Salomón Rondón utlignet to minutter på overtid.

Et blekt Newcastle-lag imponerte ikke på City Ground. Heller ikke utligningen fikk fart på gjestene. Nottingham Forest gikk raskt i angrep, og Matty Cash kunne sette en retur i mål fire minutter på overtid etter et strålende raid på venstrekanten fra Gil Dias.

Men dramaet var ikke over selv om man var langt inne på overtd.

Newcastle lempet ballen inn i Forest-feltet til Ayoze Perez som toucher den forbi en utrusende Luke Steele i Forest-buret. Målvakten er ordentlig ute på bærtur og ender opp med å måke Perez over ende.

Utrolig nok blir det ikke straffespark og Forest kontrer istedenfor. Sekunder senere sender Dias vertene opp i 3-1 med en fin lobb over Newcastle-keeper Karl Darlow. .

Etter kampen måtte en forbannet Ayoze holdes igjen av lagkameratene og manager Rafa Benitez.

Everton tok seg nokså enkelt videre hjemme mot Rotherham. Dominic Calvert-Lewin scoret to ganger i 3-1-seieren. Gylfi Sigurdsson scoret Evertons første mål, mens Will Vaulks skapte litt spenning i noen sekunder da han reduserte til 1-2 like før Calvert-Lewins annet mål for kvelden.