TAKKER FANSEN: Romelu Lukaku klapper for supporterne etter kamp.

Lukaku: Dette er sesongens spiller i Manchester United

Ole-Jørgen Wiig

28. februar 2019

Ole Gunnar Solskjær stormer videre som Premier Leagues store poengplukker. Med 3-1 over Crystal Palace har Manchester United hele åtte strake borteseirer.

Det er ny klubbrekord. Seks av seirene har kommet i ligaen, mens de to øvrige ble til borte mot Arsenal og Chelsea i FA-cupen.

Siden har ikke storklubben sett seg tilbake på bortebane. Romelu Lukakus to scoringer ga til slutt United en grei seier på Selhurst Park. «De røde djevlene» har de siste dagene slitt enormt med skader, men problemene sto ikke i veien for Solskjærs ubeseirede rekke i Premier League (ni seirer og to uavgjort).

Selv etter å ha sørget for seier på Selhurst Park for Manchester United, tok Lukaku seg tid til å hylle Luke Shaw. Spissen mener den tidligere Southampton-spilleren er sesongens spiller i klubben.

– Vi ønsker å dominere, vi vil score mål og holde nullen. Vi hadde kampen under kontroll, sa belgieren etter kampen.

Kampens første scoring kom etter 35 minutter. Venstreback Shaw stormet framover i banen og spilte en kort pasning til Lukaku, som pent plasserte ballen i det lengste hjørnet.

– For meg er Luke Shaw sesongens spiller for oss og jeg er glad han ga meg pasningen til det første målet. Når spillere kommer tilbake fra skade tilfører de laget noe mer. Vi har en veldig sterk tropp, fortsetter Lukaku.

PROFIL: Manchester Uniteds Luke Shaw.