LSK: Andreas Georgson. Foto: Mediabank.

LSK bekrefter kjøp. Enig om en kontrakt ut 2026

Redaksjonen

15. mai 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøm har sett nok. De velger å benytte seg av kjøpsopsjonen på angriperen Felix Và (26).

26-åringen fra Angola kom på lån fra Djurgården før sesongen.

LES OGSÅ: Avis: Dette blir Haugesund sin nye trener

Và signerer en avtale ut 2026.

Det bekreftet klubben på sine nettsider.

– Det har gått fortere enn det både vi og Felix så for oss. Han skulle opprinnelig være her på lån fra Djurgården fram til 1. august, men med en opsjon på kjøp. Den har vi ønsket å benytte oss av. Nå er vi også enig med Felix om en avtale ut 2026. Vi er veldig glade for å få dette i boks allerede nå, sier sportssjef Simon Mesfin til klubbens nettsider.

Và er glad for at overgangen er i boks.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg trives her og er glad for å være her, så det var en enkel avgjørelse for min del. Jeg elsker lagkameratene mine og er blitt behandlet veldig godt av klubben. Derfor ønsker jeg å bli her. Jeg håper at jeg fortsette å hjelpe laget i fremtiden med mål og målgivende pasninger.

LES OGSÅ: – Jeg blir en grinete mann hvis vi ikke slår Rosenborg