LSK: Tobias Svendsen.

LSK-angriper klar for ny Eliteserie-klubb

Ole-Jørgen Wiig

25. august 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøms angriper Tobias Svendsen (23) forlater Åråsen.

Det ble klart fredag morgen.

LES OGSÅ: Hevder tre Eliteserie-trenere er aktuelle for Rosenborg

23-åringen har vært i Lillestrøm fra og med 2021-sesongen. Han ble den gang hentet fra HamKam.

Nå er Svendsen klar for å spille fotball i Skien og for Odds BK.

De to klubbene er enige om en overgang for angriperen som for det meste har fungert som reserve for Lillestrøm de siste sesongene.

Midtbanespilleren Tobias Svendsen forlater Lillestrøm til fordel for eliteseriekollega Odd.

Klubbene bekrefter overgangen i sine kanaler fredag.

Svendsen hadde kontrakt med LSK ut året. Nå går ferden videre til Skien.

– Jeg følte at det var riktig timing. Jeg har vært her i tre år, har et halvt år igjen av kontrakten – og trenger mer spilletid på et sted der jeg vet jeg skal være de neste årene. Jeg føler at Odd er en god match, men det er ikke lett å forlate Lillestrøm, sier Svendsen om overgangen.

– Jeg har merket at jeg har vært litt trist de siste dagene. Jeg har blitt veldig glad i både byen, klubben, folkene, spillerne og supporterne. Jeg har fått veldig mange gode venner her, og det blir rart ikke å møte lagkameratene igjen hver dag. Jeg vil også takke for all støtte jeg har fått de siste årene fra supporterne. Lillestrøm vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt, legger han til.

Svendsen har tidligere vært åpen om noen tøffe, personlige perioder som har holdt ham borte fra fotballen. Han har vært tilbake for fullt denne sesongen.

23-åringen står med 17 kamper for LSK så langt. De fleste er som innbytter.

Hans storebror, Sander Svendsen, har tidligere spilt for Odds BK.

LES OGSÅ: Solgt fra Vålerenga i fjor. Klar for ny Eliteserie-klubb