LIVERPOOL: En fortvilet Jürgen Klopp på sidelinjen.

Liverpool-stjerne gråt da han ble klar for Anfield-klubben

Ole-Jørgen Wiig

8. oktober 2018

Fotball

Avslører sterke følelser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var overhodet ikke et enkelt valg å signere for Liverpool.

Det sier den brasilianske målvakten Alisson om sin egen avgjørelse om å forlate Roma i sommer.

Målvakten kom til Merseyside som tidenes dyreste keeper etter å ha dominert i Roma-buret.

– En stor diskusjon

– Å bli i Roma gikk gjennom hodet mitt mange ganger fordi jeg var så lykkelig der. Men når en spiller får bestemme hvor han skal spille så er det en mye større diskusjon. Jeg gråt mye, sammen med min kone. Det er bare riktig at jeg er ærlig om det. Jeg tok en profesjonell avgjørelse. Et steg fremover i min karriere og for Roma som fikk en enorm sum, sier han ifølge Gazzetta dello Sport.

– Hodet mitt sa Liverpool, men hjertet mitt var knust. Jeg tilbrakte to spesielle år i Roma. Datteren min ble født der og jeg har mange venner der utenfor fotballen også. 

MÅLVAKT: Liverpool-keeper Alisson.

La Liga og Serie A sendes ikke på norske TV-kanaler. Her kan du se kampene helt gratis!