PROFIL: Aston Villa-spiss Louie Barry i aksjon mot Liverpool.

Dette sa Klopp etter at Liverpool ble rystet av Aston Villas ungdommer

8. januar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Liverpool gikk til slutt videre med 4-1 over Aston Villas ungdomslag i FA-cupen, men det ble først komfortabelt etter pause.

– Vi må si at de (Aston Villa) gjorde det veldig bra. Vi fant ikke helt flyten i den første omgangen. I andre omgang gjorde vi det rette, scoret målene og fikk jobben gjort, sier Jürgen Klopp til V 4 ifølge VG.

De færreste hadde trodd at Villas nødlag skulle få til noe som helst mot Liverpools stjernegalleri. Likevel kunne hjemmelaget, som besto av U23- og U18-spillere, gå av banen med 1-1 etter første omgang.

Sadio Mané stanget Liverpool i ledelsen etter bare tre minutter. Da lå det an til en målfest i Birmingham. Slik ble det ikke.

Premier League-lederne hadde flest sjanser, men slurvet fælt. Det straffet seg da 17 år gamle Louie Barry utlignet noen minutter før pause. Unggutten løp fra Rhys Williams og bredsidet ballen til side for bortelagets keeper Caoimhin Kelleher.

Få to måneder gratis Viaplay ved å bestille årsabonnement via denne lenken!

Tok ledelsen

Først da Georginio Wijnaldum ga Liverpool 2-1 etter en time, sprakk det for Villa. På kort tid økte Mané og Mohamed Salah til 4-1. Likevel ble det ikke skikkelig stygt.

Aston Villa måtte stille et ungdomslag etter at hele førstelaget ble satt i karantene i midtuken. Ti seniorspillere har testet positivt for koronavirus. Fra benken var det U23-trener Mark Delaney som ledet det purunge cuplaget.