SUKSESSMANAGER: Ruben Amorim.

– Liverpool har fem angripere på ønskelista

Pål Magnus Tømmervold

20. april 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge britiske tabloider har sterkt koblede Ruben Amorim og klubbens speidere flere fremadstormende navn på blokka, når det gjelder å forsterke angrepsrekka.

Hvis Sporting CPs nåværende hovedtrener Ruben Amorim, har sett det engelske storlagets sjansesløseri i kampen om Premier League-trofeet, skal det ikke mye fantasi til for å forstå at den brennaktuelle 39-åringen, som en mulig ny Liverpool-sjef, ønsker en målgarantist inn portene på Anfield.

LES OGSÅ: Kommer med United-sjokk om Sancho

På samme tid florerer det rykter om at Mohamed Salah kommer til å bli hentet til en saudiarabisk klubb for et skyhøyt beløp før neste sesong.

En rekke mediehus på balløya hevder svenske Victor Gyokeres er den mest opplagte Liverpool-forsterkningen, gitt at Amorim ansettes som manager Jürgen Klopps etterfølger.

«Han vil sørge for mål og kreativitet i Liverpool-laget, og kan forvandle dem på banens siste tredjedel, skriver thehardtackle.com.

Stor konkurranse

Sporting Lisboa-spilleren har for øvrig en utkjøpsklausul på 85 millioner pund. Ifølge HITC seiler Liverpool opp som en av Manchester Uniteds største konkurrenter til å lande svenskens underskrift. Også Arsenal blir knyttet til spilleren med en fortid fra engelske klubber som Brighton, Swansea og Coventry.

Gyokeres er imidlertid ikke den eneste som nevnes som en mulig offensiv forsterkning på Anfield.

Wolves-angriper Pedro Neto blir stadig oftere knyttet til den røde delen av Merseyside. Den 24-år gamle portugiseren er blitt en nøkkelspiller for ulvene, etter overgangen fra portugisiske Braga i 2019.

Ytteligere tre navn

Crystal Palace-spiller Michael Olise spilte senest i oppgjøret mot nettopp Liverpool i april, en sentral rolle i London-lagets triumf i Beatles-byen. Olise sies å bli fulgt tett av Liverpool-speiderne og skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner pund.

Express skriver videre at Athletic Bilbao-angriper Nico Williams er et annet navn som kobles til en Liverpool-overgang. Den 21 år gamle vingen har allerede representert det spanske landslaget og spilte en sentral rolle i baskernes Copa Del Rey-triumf inneværende sesong.

Ironisk nok etter alle tidligere spekulasjoner knyttet til Bayer Leverkusens suksesstrener Xabi Alonso, som en mulig ny Liverpool-manager, sies også det tyske stjerneskuddet Florian Wirtz å være på ønskelista til Liverpool-staben.

20-åringen kan derfor fort komme til å bli en av Amorims første signeringer, gitt at den britiske tabloidpressen har rett i spekulasjonene.

LES OGSÅ: Ronaldo: – Kun èn spiller kan måle seg med meg og Messi