SJEFEN: Manchester United-manager José Mourinho fortviler på sidelinjen.

Listen som gir Mourinho hodebry

Jakob K. Gregersen

12. april 2017

FotballPremier League

Skal Manchester United ta sin første seier noensinne i Europas nest største klubbturnering, må Anderlecht nedkjempes i europaligaens kvartfinale. Men det er et United-lag med en lang skadeliste som møter belgierne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den første kampen i dobbeltoppgjøret spilles i Brussel torsdag kveld. Det skjer uten Wayne Rooney, Juan Mata og Chris Smalling. Alle er ute med skade. Muligens er også David de Gea og Michael Carrick utilgjengelige.

De Gea har et hofteproblem, og hvis ikke spanjolen kan spille er det igjen duket for Sergio Romero mellom stengene.

Kanskje blir Marouane Fellaini kaptein igjen, akkurat som var sist søndag da Sunderland ble nedsablet med 3-0 i Premier League. Det vil i så fall skje mot klubben der han startet sin karriere.

Det siste avhenger av om Michael Carrick blir spilleklar igjen.

Og mens det for en drøy uke siden virket som om Luke Shaw var ferdig i klubben, er det trolig at backen er med fra start igjen i Belgia. Alternativet er Antonio Valencia på høyrebacken. Hvis Valencia spiller, flyttes Matteo Darmian trolig over til motsatt kant.

Ryktene vil ha det til at Mourinho vurderer et 4-3-3-system mot belgierne, men dette er ikke bekreftet, og svaret på om det stemmer får vi neppe før kampen er i gang.

Glede

Mens det er mange skader i rekkene, er det også lyspunkter. Ikke minst heter ett av dem Zlatan Ibrahimovic. Svensken er tilbake etter suspensjon og viser at han fortsatt kan. Paul Pogba er også spilleklar igjen.

LES OGSÅ: Ranieri nekter å tro på ryktene