LANGRENNSPROFILER: (Fra venstre) Marthe Kristoffersen, Therese Johaug og Kristin Størmer Steira.

Legger opp: – Jeg ønsker ikke å fortsette denne reisen

Redaksjonen

3. mai 2017

LangrennVintersport

Langrennsløperen Marthe Kristoffersen har valgt å gi seg i en alder av 27 år. Hun har mistet motivasjonen, melder NRK.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hun har funnet ut hun ikke lenger har motivasjon til å legge ned den innsatsen som skal til for å komme til OL.

– Jeg ønsker ikke å fortsette denne reisen med mindre jeg kan ta steg videre, og etter å ha prøvd helhjertet i lang tid, ønsker jeg å takke av med stoltheten på topp! Jeg har levd og åndet for langrenn og gitt alt i både med- og motgang. Men nok er kanskje nok? ikke alle kan bli olympiske mestere, skriver hun på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: The Telegraph: Premier League-manager kan overraskende få sparken