FIKK IKKE FORTSETTE: Ole Gunnar Solskjær er ikke lenger Manchester United-manager.

Lanserer oppsiktsvekkende Solskjær-erstatter: – Helt ellevilt

Christian August Cederblad

24. november 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter at Ole Gunnar Solskjær (48) fikk sparken forrige uke er det knyttet stor spenning til hvem som erstatter nordmannen som manager for Manchester United.

En rekke navn har blitt koblet til den ledige jobben, der Mauricio Pochettino virker å være den heteste kandidaten til å få stillingen på permanent basis. Men blir det vanskelig for United å hente Paris Saint-Germain-sjefen midt i sesongen kan klubben komme til å gå for en midlertidig ansettelse til sommeren.

Komiker og Aston Villa-supporter Erik Solbakken gjestet denne uken TV 2s Premier League-podkast og lanserte en oppsiktsvekkende kandidat som Manchester United-manager ut sesongen: Leeds-treneren Marcelo Bielsa (66).

– Kan jeg hive inn et navn som er helt ellevilt? Signer Bielsa til sommeren. Bare noe nytt. Han er en legende, så bare la han gjøre det han vil, så ser vi hvor klubben er ved sesongslutt, sa Solbakken i podkasten.

TV 2s Premier League-kommentator Espen Ween lanserte på sin side tidligere Newcastle-manager Steve Bruce til den ledige stillingen ut sesongen. Foreløpig har Michael Carrick overtatt ansvaret etter Solskjær.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PEKER: Leeds-manager Marcelo Bielsa.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Molde knuser Rosenborg i medaljekampen!