STJERNE: Erling Braut Haaland stopper ikke å score mål.

Lagkamerat bryr seg ikke om hva Haaland spiser: Forklarer suksessen med noe helt annet

Redaksjonen

20. november 2022

FotballPremier League

Gir sitt synspunkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye har blitt sagt og skrevet om den norske Manchester City-stjernen Erling Braut Haaland (22).

Superspissen har tatt Premier League med storm og er på alles lepper i både England og verden.

Nylig stilte lagkompis Kyle Walker opp til intervju med SportBible og fortalte hva han tror er hemmeligheten bak 22-åringens store suksess.

LES OGSÅ: Medie: Solbakken på vei til å signere for sin nye klubb

– Han har jo satt fyr på hele Premier League. Det må man gi applaus for til ham og teamet hans. Man må huske på hvor ung han er.

– Tror jeg det er dietten hans som er hemmeligheten til suksessen? Det kan være en bitteliten del av det og ha mye å si på sikt, men jeg mener det for det meste handler om hans dedikasjon til spillet.

– Jeg tror at faren hans har hatt stor innflytelse og sikkert sett på det og sagt «her gjorde jeg feil» eller «dette hjalp meg da jeg var spiller». Så lenge han fortsetter å gjøre som han gjør så bryr jeg meg ikke om hva han spiser.

LES OGSÅ: Tidligere United-manager: – Jeg ville hente Haaland til Manchester United

PROFIL: Manchester City-backen Kyle Walker.