2014: Zlatko Tripic fra tiden i Start.

Kvitter seg med norsk utenlandsproff. Aktuell for flere norske klubber

Ole-Jørgen Wiig

15. februar 2018

Fotball

Ferdig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Start- og Molde-spiller Zlatko Tripic er klubbløs. Kantspilleren er frigitt av Sheriff Tiraspol og nå kan nordmannen kan nå returnere til Eliteserien.

Hans agent er Jim Solbakken, og det jobbes i kulissene med ulike klubber. Viking, Brann og Vålerenga har alle blitt nevnt som ny arbeidsgiver, men foreløpig stresser han ikke.

– Klubben må være den rette for meg. Så for vi se om det blir Eliteserien, Obos-ligaen eller kanskje en klubb i utlandet. Alt er åpent i øyeblikket, sier han til Lyngdal avis.– Da ble jeg Bosman-spiller og har egentlig litt tid på meg. Det er ikke alle steder sesongen er skikkelig i gang ennå. Om det blir i Norge eller en klubb i utlandet vet jeg ikke ennå, for det skal jo stemme for meg. Jeg reiser ikke til utlandet bare for å gjøre det. Klubben må være den rette for meg og for min videre utvikling, fortsetter han.