Kroos bekrefter han var enig om overgang til Premier League-klubb: – De overbeviste meg

Publisert kl10 mai 2022 14:03 by Redaksjonen

STJERNE: Real Madrids Toni Kroos med Champions League-troféet. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tilbake i 2014 forlot Toni Kroos (32) Bayern München til fordel for Real Madrid, men historien kunne vært en ganske annen.

Den tyske playmakeren var nemlig bare detaljer unna å bli klar for Manchester United.

– Jeg er ikke en person som tenker på hva som kunne ha skjedd, men det stemmer at jeg ikke var langt unna å bli klar for Manchester United. Vi var muntlig enige. Det neste steget ville vært å dra til Manchester. Overgangen i seg selv hadde nok gått fint, for på den tiden hadde vi bare et syv måneder gammelt barn, sier Kroos ifølge lokalavisen Manchester Evening News og fortsetter:

– Jeg møtte David Moyes, men jeg visste allerede at Manchester United ville ha meg, noe Moyes også kunne bekrefte. Det var en hyggelig ettermiddag ble trivelige mennesker. Vi snakket mye om Manchester Uniteds planer for fremtiden, og de overbeviste meg.

Men da Real Madrid senere kom på banen, skiftet Kroos mening. Ikke lenge etter fikk David Moyes også sparken på Old Trafford.

Kroos forteller at han ikke angrer på at han takket nei til Manchester United.

– Det eneste jeg kan si i ettertid er at jeg neppe hadde vunnet tre Champions League-titler hvis jeg hadde dratt til Manchester United.

LES OGSÅ: Hevder Salah er fristet av overgang til denne storklubben