TRENER: Kristiansunds Christian Michelsen.

Kristiansund-profil forlater Michelsen og KBK etter nedrykket

Redaksjonen

27. november 2022

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristiansund måtte ta den tunge veien ned til OBOS-ligaen igjen etter å ha sviktet i siste serierunde.

Strengt tatt sviktet KBK i hele 2022, men Christian Michelsens menn hadde muligheten til å holde seg dersom de slo Jerv på hjemmebane, noe de ikke klarte.

Dermed har arbeidet med å fikse en rask retur til Eliteserie startet, men det går uten ringreven Amin Askar (37). Han bekrefter at han  gir seg i Kristiansund og vender hjem til Østlandet.

LES OGSÅ: Wæhler: Var nære ved signere for Vålerenga-rival

– Da er tiden kommet hvor jeg takker for meg som KBK-spiller. Etter familieråd i sommer falt beslutningen på hjemreise til Østlandet, skriver Askar på Twitter.

– Når jeg ser tilbake på mine 3 år og 70 kamper for klubben, er det med beundring, stolthet og takknemlighet for alle de fantastiske menneskene jeg har møtt i Kristiansund. Fra dag én har jeg trivdes, og det samme har min familie, skriver høyrebacken.

Askar gjorde overgang fra Sarpsborg 08 til KBK i 2019 og har siden notert seg for tre mål og fire assist på 69 kamper for vestlendingene.

– Spesielt takk til Christian Michelsen og Kjetil Thorsen som ga meg muligheten til å bli kjent med Kristiansund og bli en del av KBK-familien til min siste pust. Jeg ønsker alle lykke til videre, så sees vi brått på matta snart, avslutter Askar.

Østfold-gutten har tidligere spilt for klubber som Moss, Fredrikstad, Brann, Sarpsborg 08 og Sanliurfaspor.