1. oktober 2023

OBOS-ligaen

Det har stormet rundt Kongsvinger og trener Vegard Hansen de siste dagene.

Torsdag kom nyheten om at det er sterk misnøye blant flere Kongsvinger-spillere mot hovedtrener Hansen.

Lørdag hadde Hansen et møte med spillergruppen og at fokuset ligger på kampen mot Bryne i dag.

Men den kampen gikk alt annet enn godt.

Kongsvinger misbrukte muligheten til å knappe inn tre poeng på de to lagene på direkte opprykksplass da de tapte 1-3 hjemme mot Bryne.

I tillegg fikk Kongsvinger til slutt to røde kort, og har dermed falt enda lenger bak direkte opprykksplass.

Lars Krogh Gerson ble utvist for sitt andre gule rett før pause, mens keeper August Strømberg ble også utvist for Kongsvinger i 2.omgang.

Martin Vinjor sendte KIL i føringen tidlig, men Sigurd Grønlis mål på slutten av 1. omgang skapte balanse i regnskapet.

Duarte Moreira scoret for Bryne på tampen og vendte dermed kampen. Bryne la på til 3-1 dypt inn i overtiden mot ni mann.

KIL har slitt i høst og bare vunnet én av sine siste sju kamper.