ODD: Dag-Eilev Fagermo.

Krise i Odd

16. juli 2017

EliteserienFotball

Samuel Adegbenro scoret begge målene for Viking og ble den store helten i 2-0-seieren over Odd i Eliteserien i fotball søndag.

Odd-laget, som var ute i europaligakvalifisering mot Vaduz så sent som torsdag, hang ikke sammen før pause og ble herjet med av Viking med Samuel Adegbenro i spissen.

Vertene hevet seg noe etter pause, men maktet aldri å hente opp de to scoringene laget slapp inn før hvilen.

Vikings Adegbenro var involvert i det meste før pause. Etter seks minutter satte han inn 1-0 etter ha blitt spilt gjennom av Kristoffer Haugen og etter 24 minutter doblet han ledelsen etter at Odd mistet ballen på vei framover.

Forbannet Fagermo

Nigerianeren hadde ytterligere tre store målsjanser før pause uten å makte notere seg for hattrick, og Odd var heldige som ikke lå under med mer enn to mål da lagene gikk i garderoben.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo omtalte den første omgangen som «skandale» og «ræva» da han møtte Eurosport på vei ut til annenomgang, men vertene maktet aldri å skape de store sjansene på Viking-målvakt Iven Austbø etter pause og gjestene kunne bruke de siste 45 minuttene til å kontrollere inn 2-0-ledelsen.

– Det virket som vi hadde flatt batteri etter turen til Liechtenstein, sa Fagermo til Eurosport etter kampen og siktet til Europa League-kvalifiseringskampen de spilte på torsdag.

ODD-PROFILER: Thomas Grøgaard (t.v.) og Fredrik Oldrup Jensen.