GODSET-HELT: Peter Kovacs er et kjært navn i Drammen.

Kovacs bekrefter samtaler med ny klubb

Jakob K. Gregersen

30. november 2017

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Er kontraktsløs.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Peter Kovacs er snart 40 år.

Han har 22 sesonger som profesjonell fotballspiller bak seg og mannen med fortid i syv (!) forskjellig norske klubber har nå innsett at han neppe kommer til å spille mer på toppnivå.

– Selvsagt. Jeg er snart 40 år, og selv om jeg fortsatt er i veldig god form, så må jeg bare innse at alt har sin tid. Dessverre. Jeg har vært profesjonell fotballspiller i 22 år, og vil gjerne fortsette, men jeg må nok jobbe ved siden av – og jeg tror ikke lenger på tilbud fra eliteserien eller Obos-ligaen, sier han til TA (krever innlogging).

39-åringen har denne høsten spilt for Arendal i OBOS-ligaen, men klarte ikke å forhindre at klubben rykket ned til nivå tre. Fram til i sommer spilte han for Sandefjord.

Sportsbibelen har tidligere skrevet om at Pors i tredjedivisjon kan være en aktuell destinasjon for spissen.

Nå bekrefter ungareren samtaler med klubben.

– Vi snakket sammen for rundt fire uker siden. Vi gikk ikke helt ned i detaljer, men det var mest snakk om å være spiller. Vi ble enige om å holde kontakten. Pors satser og vil rykke opp og det er spennende – spesielt med Tommy (Svindal Larsen jou.anm) som trener. Og skal et lag rykke opp, må det være den rette balansen. Du rykker ikke opp med bare 18- og 19-åringer og du gjør heller ikke det med kun 40-åringer, sier han til samme avis.

Se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – helt gratis!