TIDLIGERE BAYWATCH-STJERNE: Pamela Anderson Anderson ble verdenskjent for sin rolle som C.J. Parker i TV-serien Baywatch.

Kona nektet fotballstjerna selfie med Pamela Anderson

Pål Magnus Tømmervold

1. august 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det var i BBC-programmet, «Save our Summer tonight», at den høyreiste fotballpensjonisten Peter Crouch (39) fortalte om da kona Abbey Clancy sørget for å gjøre den tidligere engelske landslagsspissen relativt oppgitt …

På lattermildt vis gjengir mannen med 42 landskamper og 22 mål for Three Lions hvordan samtalen med den ikke like begeistrede ektefellen fortonet seg.

 –  Jeg møtte Pamela Anderson én gang. Plutselig sto hun rett ved siden av meg og jeg sa til Abs (kona): «Du forstår at jeg er nødt til å ta et bilde med Pamela Anderson?»

– Men hun bare: «Nei, det trenger du ikke.»

 – Før jeg fortsatte: «Du forstår ikke. Lagkompisene mine kommer til å bli … Jeg må sende dem et bilde av meg med Pamela Anderson.»

– Men kona mi gjentok bare: «Nei, det må du ikke.»

 – Og det var det. Det er min historie, det er showbiz! forteller Crouch i det britiske TV-programmet.

LES OGSÅ: David Luiz som syndebukk i FA Cup-finalen gir 85.00 (!) i odds

PROFIL: Peter Crouch for Liverpool tilbake i 2006.

Møtte Cristiano Ronaldo

I den samme sendingen, som fant sted i midten av juli, kom det imidlertid frem at den tidligere Liverpool- og Tottenham-angriperen én gang lyktes å ta en selfie med Cristiano Ronaldo.

Og det på alt annet enn en fotballarena.

– Jeg så Ronaldo på Ibiza og tenkte: Han vet kanskje hvem jeg er. Hvis det har seg slik, blir det mitt livs beste opplevelse. Jeg spilte for Liverpool på den tiden, forteller Crouch – og påpeker på entusiastisk vis at den portugisiske verdensstjernen lot seg avbilde.

Dagens 39-åring legger derimot ikke skjul på at han etter all sannsynlighet var et ukjent ansikt for en ferierende Ronaldo.

 – Han hadde ikke peiling på hvem jeg var, sa Crouch.

LES OGSÅ: David Luiz som syndebukk i FA Cup-finalen gir 85.00 (!) i odds

I SENTRUM: Cristiano Ronaldo for Juventus.