MANAGER: Italienske Antonio Conte.

Kommer med STORE nyheter om Conte

Redaksjonen

21. mars 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham og Antonio Conte har stjålet overskriftene de siste dagene.

Italieneren så laget sitt miste en tomålsledelse mot bunnlaget Southampton i helgen, og Conte holdt ikke tilbake da han snakket med pressen etter kamp.

Conte kritiserte både klubben og spillerne sine i det som ble en stor kraftsalve fra den tidligere Juventus- og Inter Milan-treneren.

LES OGSÅ: – Rekdal vil kvitte seg med to Rosenborg-spillere

– Jeg ser mange selvopptatte spillere, og spillere som ikke vil hjelpe hverandre og spille med hjertet. Jeg er skikkelig opprørt, sa italieneren.

– Tottenhams historie er slik. I 20 år har eieren vært her, og de har ikke vunnet noe. Hvorfor er det slik? Er det bare klubbens skyld, eller er det alle managerne som har vært her? Hittil har jeg prøvd å skjule situasjonen, men ikke nå, fortsatte han.

Nå melder The Telegraph at Tottenham avslutter samarbeidet med Conte og vil kunngjøre beslutningen i løpet av uken.

Storavisen hevder mandag kveld å ha kilder på at Conte ikke fullfører sesongen i jobben han har hatt siden november 2021. En bekreftelse på beslutningen vil angivelig komme i løpet av de nærmeste dagene.

Ifølge The Telegraph skal Ryan Mason få oppgaven med å lede Tottenham ut sesongen.

Italieneren har så langt ledet klubben i 75 kamper.

London-klubben ligger i øyeblikket på fjerdeplass i Premier League. 20 poeng skiller opp til Arsenal på tabelltoppen. Ned til Newcastle på plassen bak er det to poeng. Newcastle har i tillegg to kamper mindre spilt.

LES OGSÅ: Avis: Eliteserie-klubb med bud på Vålerenga-spiller