PROFIL: Cristiano Ronaldo i Man United-drakten.

Kommer med sjokkavsløring: Hevder United-spiller kun spilte ballen til Ronaldo

Redaksjonen

30. april 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cristiano Ronaldos karriere i Manchester United ble avsluttet på bittert vis.

I forkant av VM var det i praksis over og ut for portugiseren som vendte ryggen til alt og alle i klubben etter det krasse intervjuet med Piers Morgan.

LES OGSÅ: – At en slik spiller vil komme til Bodø/Glimt er noe helt nytt

LES OGSÅ: Reagerer på Ødegaard-overgang: En stor tabbe!

Ronaldo scoret 27 mål på 54 kamper i løpet av sin andre periode på Old Trafford, og skal vi tro The Athletic var det én spesiell Manchester United-spiller som gjorde sitt ytterste for å pynte på scoringsstatistikken til Ronaldo.

The Athletic (bak betalingsmur) skriver at en i Manchester Uniteds analyseavdeling oppdaget at en United-spiller skal ha søkt etter Ronaldo i hvert eneste angrep.

Spilleren blir ikke navngitt.

Senere kom analyseavdelingen frem til at de bevisste valgene om å spille ballen til Ronaldo skal ha vært et forsøk på å få ros fra Portugal-stjernen.

LES OGSÅ: – Skal aldri spille for Manchester United igjen

– Overveldet av Ronaldo

I det som hovedsakelig er en omfattende sak om Harry Maguire, kommer The Athletic inn på at en videoanalytiker jobbet med å finne ut av hvorfor en av angrepsspillerne i klubben slet med å finne formen.

Til slutt skal de ha konkludert med at spilleren i hvert eneste angrep prøvde å spille ballen til Ronaldo.

Det kommer også frem hvor tydelig Ronaldos tilstedeværelse i garderoben var, og hvordan det brakte med seg en hel verden av følelser – både gode og dårlig.

Mediet skriver at flere spillere, som vokste opp med Ronaldo som forbilde, skal til slutt ha blitt overveldet av 38-åringens personlighet.

Det har for lengst vært kjent hvor tydelig Ronaldo skal ha vært til både ledelsen og egne lagkamerater i løpet av sin andre periode i klubben. Ronaldo skal ha vært nådeløs med flere krav – noe som skal ha blitt en belastning på dem rundt seg fremfor en positiv energi.

Ronaldo ble klar for saudi-arabiske Al-Nassr etter fotball-VM i fjor.

LES OGSÅ: – Storklubb vil hente Casemiro fra Manchester United