UNDER INTERVJU: John Arne Riise.

Koblet til Eliteserien for noen dager siden. Gikk på stortap i helgen

7. mai 2023

Avaldsnes-trener John Arne Riises navn ble nevnt etter at Lars Arne Nilsen fikk sparken som Aalesund-trener.

Riise, som spilte for klubben en kort periode i 2016, har lenge vært åpen om store ambisjoner i treneryrket, men sa for noen dager siden at han ikke har hørt noe fra Aalesund som tross alt er på trenerjakt.

I fjor berget han og Avaldsnes plassen såvidt etter en uhyre jevn dobbelkamp mto Øvervoll/Hosle, men i 2023 har det startet bedre for Riise & Co.

Men lørdag gikk Avaldsnes på et stortap borte mot nyopprykkede Åsane.

Riises damer tapte 5-1 på Åsane Arena.

Åsane ledet 2–0 lenge. Så ble det kaotisk i sluttminuttene: Fra det 88. minutt slapp Avaldsnes inn ytterligere tre mål, slik at det ble fem i sekken. Da hjalp det lite at Hanna Dahl reduserte.

– Jeg er veldig skuffet. Vi bommet både på laguttak og taktikk. Jeg tar skylden, sa Riise til Haugesunds Avis etter kampen.

Dette betyr at Åsane nå har bare ett poeng opp til Avaldsnes, som ligger som nummer åtte på tabellen.

Nummer ti rykker ned, mens nummer ni må ut i kvalifisering.