FEIRER: Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen.

Knutsen jobber med å hente stjernespiller tilbake til Bodø/Glimt: – Det er dialog

Christian August Cederblad

11. mars 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen (53) utelukker ikke å hente Erik Botheim (22) tilbake til klubben.

Botheim ble så sent som i desember solgt til Krasnodar for opp mot 100 millioner kroner, men etter krigen mellom Russland og Ukraina ble avtalen terminert ut sesongen.

Det gjør at Botheim står uten klubb frem til sommeren. Den 22-åringen spissen trener allerede med Bodø/Glimt, og lagets trener Kjetil Knutsen gjør det klart at han ønsker å hente tilbake Botheim på en korttidskontrakt.

– Først og fremst så skjer det ting i verden som er veldig spesielt, så det at han er kommet tilbake til Norge er en veldig trist historie, sånn sett, innleder Glimt-sjefen med, før han legger til at de nå er i samtaler med Botheim om en retur til norsk fotball frem til 30. juni, skriver Nettavisen.

Bodø/Glimt har allerede erstattet Botheim med Runar Espejord. Knutsen har også angriperen Victor Boniface i stallen, som nylig skrev under på en ny toårskontrakt. Det setter ingen stopper for en mulig Botheim-retur, skal vi tro Knutsen.

– Vi er glade han er kommet så fort til Bodø. Så blir det en dialog med ham og hans nærmeste om vi kan få til et samarbeid i den perioden det er 100 prosent sikkert at han ikke kan representere det laget han gikk til. Det er dialog, men ikke noe nytt, sier Knutsen.

LES OGSÅ: Bellamy med nye detaljer om skandalen med Riise: – Nå har jeg fått nok av deg

SPISS: Erik Botheim for Bodø/Glimt.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]