FORNØYD: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Klopp: Denne Liverpool-spilleren kan gjøre at vi vinner Premier League

26. august 2018

FotballPremier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier han tror at hans rekorddyre keeper, Alisson, kan bli avgjørende for at klubben tar seriemesterskapet.

Alisson ble i sommer hentet fra Roma og var på det tidspunktet verdens dyreste keeper. Hele 695 millioner kroner betalte Liverpool for keeperen.

Han etter tre serierunder fortsatt har til gode å slippe inn mål for sin nye klubb.

Mot Crystal Palace forrige runde (2-0) viste han klasse da han stanset Luka Milivojevics frispark. Lørdag viste han seg prislappen verdig da han hindret Brighton i å stjele med seg poeng fra Anfield.

To minutter før full tid stanget Pascal Gross ballen mot hjørnet fra fem meters hold. Liverpool-keeperen leverte en klasseredning da han hindret ballen i å gå i mål. Liverpool vant kampen 1-0.

Liverpool-fansen har allerede trykket brasilianeren til brystet, og manager Jürgen Klopp er utvilsomt fornøyd med det han har sett av nysigneringen.

– Det ser sånn ut, sa Klopp på spørsmål om Alisson var brikken Liverpool manglet fra laget som tapte mesterligafinalen på grunn av to keepertabber fra Loris Karius.

MÅLVAKT: Liverpool-keeper Alisson.