MANAGER: Liverpools Jurgen Klopp.

– Klopp gråt på telefonen da jeg ikke signerte

Pål Magnus Tømmervold

12. mai 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tilbake i 2007 meldte Kevin Prince-Boateng overgang fra Hertha Berlin til Tottenham og White Hart Lane – uten på noen måte å ha gitt de liljehvite valuta for pundsedlene.

LES OGSÅ: Neville ble ignorert av stjernemanager: – Din jævel

To år senere ble tysk-ghaneseren sendt på lån til Borussia Dortmund, og fikk raskt tillit under Jürgen Klopp som på denne tiden ledet det tyske storlaget.

Den offensive spilleren ble derfor et overgangsmål for Klopp og Bundesliga-klubben, men som på bakgrunn av blodrøde regnskapstall aldri fikk gjort overgangen permanent.

Istedenfor signerte Prince-Boateng for Portsmouth.

– Han er gal

I podkasten Rio Ferdinand`s FIVE, gjengitt av Liverpool Echo, kaster den kontroversielle 37-åringen blikket tilbake på omstendighetene som fant sted.

– Da Dortmund offentliggjorde leieavtalen, kritiserte supporterne klubben og sa: Hvorfor henter dere den fyren? Han er gal, så dere hva han gjorde i Tottenham, forteller Prince-Boateng, og legger til at Klopp tok ham raskt i forsvar.

Relasjonen utviklet seg derfor til å bli av den sterke sorten.

–Jeg sa jeg ville ofre livet mitt for ham. Alle spillere vil dø på banen for Klopp, fordi han gir deg en følelse av tillit og kjærlighet, sier klubbnomaden som senere representerte blant andre Milan og Barcelona.

– Gråt sammen på telefon

At Dortmund aldri fikk kloa i ham utover en låneavtale, falt både Prince-Boateng og Klopp tungt for brystet.

– Det lot seg ikke gjøre. Han ringte meg personlig og sa: Vi kan ikke kjøpe deg, vi har ikke penger. Vi gråt begge på telefonen, og da mener jeg at vi virkelig gråt. Vi hadde et veldig godt forhold, sier Prince-Boateng.

LES OGSÅ: Marco Reus i samtaler med ny klubb