MANAGER: Liverpool-sjef Jürgen Klopp.

Klopp: – Jeg er veldig glad på hans vegne!

26. desember 2017

Pekte ut en spesiell.

Tabelljumbo Swansea ble i perioder regelrett ydmyket av et Liverpool-lag som fyrte på samtlige sylindere 2. juledag. Oppgjøret på Anfield endte hele 5-0.

Ikke rart manager Jürgen Klopp var et eneste stort smil etter kampslutt.

– Vi scoret det første målet på en kontring, og etter det steg bare selvtilliten vår, sa tyskeren.

Lovordene har haglet rundt Liverpools offensive stjernegalleri denne sesongen, og på selveste Boxing Day viste Roberto Firmino, Philippe Coutinho og Mohamed Salah igjen hva de er i stand til.

Med på festen ville også en lokal gutt være. Høyreback Trent Alexander-Arnold fikk trolig julegaven han ønsket seg aller mest da han scoret karrierens første Premier League foran Liverpool-fansen på The Kop.

– Jeg er veldig glad på hans vegne. Han tar tatt store steg de siste ukene og månedene, og det er bra for oss, sa Klopp om unggutten.

Forsvarsspillerens fulltreffer var kampens tredje.

Tilbake på fjerde

Tidligere i oppgjøret hadde brasilianske Coutinho og Firmino scoret hver sin gang. Sistnevnte sto også bak kampens nest siste scoring. Mot slutten scoret Alex Oxlade-Chamberlain sitt første Liverpool-mål på Anfield.

Den tidligere Arsenal-spilleren satte dermed punktum for det som ble en festaften sett med hjemmefansens øyne.

Med den overbevisende seieren tok Liverpool tilbake fjerdeplassen på Premier League-tabellen etter at Tottenham hadde hatt den til låns i noen timer. London-klubben slo Southampton 5-2 i tidligkampen på Boxing Day.

FANTASTISK MULIGHET: Julekampanje: Vinn drømmetur til Champions League-finalen