ELITESERIEN: Den norske toppligaens nye logo.

Klar for Eliteserien

1. oktober 2017

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Moro!

Bodø/Glimt sikret opprykk til Eliteserien da Florø ble slått 4-1 i femte siste serierunde søndag.

Det var aldri noen tvil om at hjemmelaget på Aspmyra skulle lansere opprykksfest mot Florø søndag. Toppscorer Kristian Fardal Opseth sendte Bodø/Glimt i ledelsen fra straffemerket etter 18 minutter, før Vegard Moberg økte til 2-0 tre minutter senere.

Amor Layouni, som serverte Moberg på 2-0-scoringen, tok på seg målscorerskoene i det 29. minutt alene med keeper. Bodø/Glimt hadde dermed scoret tre mål på drøye ti minutter.

I annen omgang reduserte Luc Jeggo for bortelaget på en corner, men Brede Moe feide all tvil til side på overtid da han satte inn kampens siste mål i 4-1-seieren.

Glimt er ikke bare sikret opprykk, men er også 1.-divisjonsmester fire runder før slutt.