Jonsson om Eliteserie-profilen: – Han er ikke god nok for landslaget!

Publisert kl18 juli 2021 17:27 by Jakob K. Gregersen

I PODCAST-STUDIO: Ekspert Joacim Jonsson. | Skjermdump Eurosport

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Under Ståle Solbakkens ledelse har flere Eliteserie-spillere fått sjansen på landslaget. Spesielt sammenlignet med hva som var tilfelle under Lars Lagerbäck.

I forrige landslagstropp var Fredrik Bjørkan, Fredrik Aursnes, Aron Dønnum, Kristoffer Zachariassen, Stian Gregersen, Patrick Berg og André Hansen med. Alle fra Eliteserien.

En som ikke har blitt tatt ut på landslaget, på tross av gode prestasjoner og at han er kaptein for Norges beste lag i 2020, er Ulrik Saltnes.

Midtbanespilleren har aldri spilt med flagget på brystet og det mener Eurosport-ekspert Joacim Jonsson at han ikke kommer til å gjøre heller.

– Han er ikke god nok for landslaget! Det tror er ganske enkelt og greit. Han er en fantastisk spiller for Glimt og er en viktig spiller for dem, sa han nylig i podcasten «Indre Bane».

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

JUBEL: Bodø/Glimt-spillerne Marius Lode og Ulrik Saltnes feirer Eliteserie-gullet.NTB

Har ikke alderen på sin side

En annen ting som taler mot Saltnes sitt landslagskandidatur er alderen hans. Saltnes har nemlig blitt 28 år og fyller 29 mot slutten av sesongen.

– Han er ikke noen unggutt og da tror jeg ikke han skal inn og bli bygget opp der. I tillegg er ikke landslaget i nærheten av å spille den type fotball som Glimt spiller og som passer Saltnes som hånd i hanske, fortsetter Jonsson.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

LEDER: Ulrik Saltnes under en treningskamp mot Tromsø.NTB