Jonsson: Dette er den mest undervurderte spilleren i Eliteserien

Publisert kl21 juli 2021 16:21 by Jakob K. Gregersen

I PODCAST-STUDIO: Ekspert Joacim Jonsson. | Skjermdump Eurosport

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson har i likhet med resten av fotball-Norge latt seg imponere av hva Kristiansund har fått til de siste årene.

En av dem som sjeldent stjeler overskriftene er meget solide Andreas Hopmark. Jonsson mener han er den mest undervurderte spilleren i Eliteserien.

– Han er «unsung hero» nummer én i Eliteserien. Han er ikke bare blant de mest undervurderte spillerne i Eliteserien, han er den mest undervurderte spilleren i Eliteserien. Han har vært god i mange, mange år, sa Jonsson i podcasten «Indre Bane» tidligere i sommer.

29-åringen har vært i Kristiansund nærmest siden klubben ble stiftet og har gradvis tatt steg samtidig som laget har nærmet seg toppen av norsk fotball.

– Når man prater om KBK, klubbdrift, Christian Michelsen og alt det så kan man summere opp alt det i ett navn: Andreas Hopmark! Han står for absolutt alt det her.

Interessert i odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

NTB

Anvendelig

Hopmark har for det meste spilt midtstopper denne sesongen, men kan brukes i posisjoner.

– Han har spilt mye sentral midtbane og nå har han spilt stopper i det siste. Han er kanskje aller, aller best der. En topp Eliteserie-spiller som man bare må ta av seg hatten! Jeg tror Christian Michelsen er overlykkelig for at de andre klubbene og ikke ser det.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KLAPPER TIL FANSEN: Kristiansund-trener Christian Michelsen.NTB