Jonsson bekrefter at Vålerenga-spiller skal erstattes i sommer

Publisert kl10 mai 2022 14:55 by Redaksjonen

PROFIL: Vålerenga-sportssjef Joacim Jonsson. | VIF-Fotball.no

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Nylig bekreftet trener Dag-Eilev Fagermo (55) at Ivan Näsberg (26) forlater Vålerenga når kontrakten hans går ut den 31. juli i sommer.

VIFs nyansatte sportssjef Joacim Jonsson (48) gjør det klart at den viktige midtstopperen må erstattes når han er ferdig på Intility.

– Vi må forsterke det bakre leddet i og med at Ivan som forsvinner ut. Vi hadde et håp om å forlenge med ham, men Ivan ønsket et nytt eventyr. Det må vi bare akseptere som klubb, men det betyr at vi er manko på stoppere. Vi kommer til å forsterke i den lagdelen utover sommeren, sier Jonsson til Discovery.

Jonsson forteller at Vålerenga ønsker å ha fire stoppere i troppen.

Ny angriper inn?

To andre profiler som trolig forsvinner fra Vålerenga er angriperne Aron Dønnum og Taofeek Ismaheel, som begge er på lån kun til i sommer.

– Hvis begge forsvinner, må vi naturligvis se etter forsterkninger der også. Vi har mange unge, gode spillere fra egen avdeling som kommer opp også, men med to ut, så må nok én inn der også. Vi kan nok forvente å se én defensiv og én offensiv forsterkning utover høsten her. Det skal vi være trygge på, forklarer Jonsson.

LES OGSÅ: Hevder Salah er fristet av overgang til denne storklubben