LEGENDE: Tidligere Rosenborg-trener Nils Arne Eggen.

– Jeg har aldri hatet noen trenere så hardt som jeg hatet Nils Arne Eggen

Redaksjonen

17. april 2019

FotballJa Vi Elsker Fotball

Forteller.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere Rosenborg-stjernen, Jan-Derek Sørensen, hadde stor suksess med RBK.

Han ble hentet til Lerkendal av Trond Sollied, men etterhvert fikk han og resten av RBK-spillerne Nils Arne Eggen tilbake som hovedtrener.

Sørensen har nesten bare gode ord å si om Eggen og har mye å takke sin tidligere trener for, men før det ble god stemning var det en smule ampert mellom de to. Til Sportsbibelen-podcasten «Ja vi elsker fotball» innrømmer Sørensen at han ikke kunne fordra Eggen på et tidspunkt.

– Det var et elsk/hat-forhold. Det gikk litt i berg og dalbane. Jeg har vel aldri hatet noen trenere så hardt, så sterkt, som jeg hatet Nils Arne Eggen. Men jeg endte opp med å omfavne ham og elske ham for alt han er verdt, sier Sørensen til «Ja vi elsker fotball».

– Det var en kort periode bare. Da han kom tilbake etter det sabbatsåret sitt så sto han der i januar/februar og var ganske rolig og fin. Men da mars måned kom, da hadde han bestemt seg for at han skulle ta Jan-Derek Sørensen, forteller han før han fortsetter:

RBK: Jan-Derek Sørensen og Nils Arne Eggen på trening.

– Det spilte ikke noen rolle hva jeg gjorde. Alt var gærent og han tok meg på absolutt alt. Til og med pressen som var tilstede på treninger kom å spurte meg: «Hvordan er det her», og «Han tar deg på alt». De la jo merke til hvor uretferdig han var mot meg.

– Men der kjørte han altså et skuespill hvor han presset meg så mye og så hardt, og det toppet seg på Lerkendal før en seriekamp, fortsetter Sørensen.

Hør den elleville historien om da det toppet seg mellom Sørensen og Eggen på treningsfeltet rett under fra 23:30!