TRENER: Tidligere Tippeliga-trener Knut Tørum på benken.

– Jeg fikk sjokk da han sa det

Jakob K. Gregersen

25. april 2017

FotballOBOS-ligaen

Arendal tok sin første seier i OBOS-ligaen søndag, men alt er ikke rosenrødt på Sørlandet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå går nemlig Arendal-spiss Wilhem Pepa ut mot egen trener.

I fjor scoret han hele 22 mål da klubben sikret seg opprykk til nest øverste nivå for første gang, men i år har ikke Pepa startet en eneste kamp.

Det skal være på grunn av høyden hans.

– Fordi jeg er 20 centimeter for kort. Knut sa det rett ut til meg på treningen forrige onsdag. Det kom som et sjokk på meg, og jeg skjønner ikke hvorfor han ikke sa det før sesongen. Da hadde jeg funnet meg et annet lag, sier Pepa til Agderposten (krever innlogging).

Fædrelandsvennen har prøvd å få 30-åringen til å utdype:

– Jeg vil ikke si så mye mer. Jeg har sagt mitt. Jeg vil ikke at det skal være så mye fokus på meg. Jeg skal bare fortsette å jobbe hardt, så vil sjansen min komme, forteller 171 centimeter høye Pepa til avisen (krever også innlogging).

LES OGSÅ: Bekreftet: Eliteserie-klubb setter rekord mot RBK