PROFILER: Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen og landslagssjef Lars Lagerbäck.

Ingebrigtsen med «beskjed» til landslagssjefen

Redaksjonen

10. april 2017

EliteserienFotball

Fredrik Midtsjø imponerte for Rosenborg i seieren mot Molde. Den hardtarbeidende midtbanespilleren håper å spille seg inn i landslagsplanene til Lars Lagerbäck.

Artikkelen fortsetter under annonsen

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen mener Midtsjø har vist landslagsklasse i lang tid, og mener Lagerbäck bør bruke ham på landslaget.

– Kan man overse han hvis han fortsetter som dette?

– Nei, det tror jeg ikke, sier Ingebrigtsen og legger til:

– Men jeg ser at det er ganske mange som tar ut landslag, og jeg skal ikke begynne med det. Jeg har mer enn nok med å ta ut dette laget (RBK). Midtsjø er defensivt en spiller for Norge hvis vi skal ha litt hardtarbeidende midtbanespillere.

Midtsjø er kjent for å jobbe hardt, men han satser på å forbedre sitt offensive spill.

– Jeg håper jeg har enda mer å bidra med offensivt. Jeg scoret mål (mot Molde), men det var ikke et skudd fra 30 meter. Forhåpentligvis kan jeg bidra med mål og assists framover også. Skal jeg utvikle meg, må jeg bidra mer offensivt og føle at jeg har gjort en god kamp der også.

LES OGSÅ: Bekreftet: Rekdal klar for ny klubb