I det 54. minutt tok Balotelli opp ballen med henda og sparket den mot tribunen

3. november 2019

FotballSerie A

Den italienske fotballstjernen Mario Balotelli gikk av banen etter å ha blitt utsatt for rasisme i bortekampen mot Hellas Verona søndag.

Episoden skjedde etter 54 minutters spill. Balotelli hadde ballen nede ved cornerflagget da han plutselig tok ballen opp med hendene og sparket den opp mot tribunen. Brescia-spissen var fly forbannet, gikk av banen og mot spillertunnelen.

Rapporter i Italia, hos blant annet storavisen La Gazzetta dello Sport , melder at utbruddet skyldtes rasistiske tilrop fra tribunen.

29-åringen ble deretter overtalt av andre spillere til å forbli på banen og fortsette kampen. Fra speakeren på tribunen ble det deretter lest opp en melding om at kampen ville blitt avbrutt dersom ikke tilskuerne skjerpet seg.

Oppgjøret endte til slutt 2-1 til hjemmelaget Hellas Verona. Balotelli scoret gjestenes reduseringsmål fem minutter før slutt.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

STJERNE: Mario Balotelli under pressekonferanse med det italienske landslaget.

Ikke første gang i år

Rasisme på tribunen har vært en gjenganger denne høsten. I Italia har det vært flere episoder den siste tiden.

Blant andre Romelu Lukaku fikk apelyder ropt mot seg da hans Inter spilte borte mot Cagliari tidligere i sesongen.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…