CUPFINALEN 2016: F.v. bak Christian Gytkjær, Anders Konradsen, Holmar Ørn Eyjolfsson, Tore Reginiussen og Andre Hanson. Foran f.v. Jonas Svensson, Pål Andre Helleland, Jørgen Skjelvik, Mike Jensen, Fredrik Midtsjø og Mushaga Bakenga.

Hylles i utlandet: Tror han blir solgt i sommer

Redaksjonen

14. april 2018

Fotball

Rått.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Både Jonas Svensson (25) og Fredrik Midtsjø (24) var gode da AZ Alkmaar slo Herakles 3-0 borte i den nederlandske æresdivisjonen i fotball fredag.

Begge nordtrønderne er i form i likhet med laget sitt for tiden. Svensson bidro også med to målgivende pasninger. Han var nest sist på ballen da Guus Til gjorde 1-0 etter 26 minutters spill. Oussama Idrissi la på til 2-0 fire minutter senere, og så var Svensson igjen nest sist på ballen da Alireza Jahanbakhsh satte inn 3-0 kvarteret ut i 2. omgang.

Høyreback Svensson pådro seg også et gult kort da det var spilt 13 minutter av kampen. Det var hans femte gule og gjør at han må stå over den neste kampen mot Vitesse.

Både Svensson og midtbanemann Midtsjø spilte hele kampen.

25 år gamle Svensson var fornøyd med egen innsats.

– Personlig er det gøy å være mye involvert offensivt, og høyresiden vår skaper masse og er blitt et litt fryktet våpen i ligaen. Men nå er jeg suspendert til neste seriekamp, så jeg ser fram til cupfinale neste søndag, sa Svensson til Nettavisen.

– Etter den iranske vingen Alireza Jahanbakhsh, er Svensson AZs beste spiller. Det blir tøft for klubben å beholde ham i sommer, sier journalist Brian Wijker, som følger AZ tett for Noordhollands Dagblad.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!