PROFIL: Per-Mathias Høgmo for Fredrikstad.

Høgmos nysignering herjer

Jakob K. Gregersen

19. august 2018

Fantastisk.

Fredrikstad banket Bærum 3-0 i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball for menn. Andreas Aalbu scoret to ganger.

FFK har tatt poeng i sine siste sju hjemmekamper.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Aalbu etter tolv minutter, og seks minutter senere scoret Fredrikstad ved Tim Nilsen.

Målet gjør at 25-åringen står med fem seriemål denne sesongen. Etter 24 minutters spill la Aalbu på til 3-0 for Fredrikstad.

Det var Aalbus tredje scoring på to kamper etter at han ble hentet tilbake til FFK av trener Per-Mathias Høgmo.

Forrige kamp slo de Moss 3-0.

Verken Fredrikstad eller Bærum maktet å finne nettmaskene i andre omgang.

Vertenes Håvard Åsheim pådro seg gult kort. For bortelaget fikk Mads Lyngen, Lars Ivar Slemdal, Jan Aubert og Erblin Llullaku gult kort.