Hevder Ten Hag får 2,4 milliarder å handel for: Stjernespiller står høyt på ønskelisten

Publisert kl22 april 2022 16:46 by Redaksjonen

PROFIL: Ajax-manager Erik ten Hag er klar for Manchester United. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Torsdag ble Erik ten Hag (52) bekreftet som Manchester Uniteds nye manager, og den nåværende Ajax-treneren vil angivelig få solide midler til å forsterke United-stallen på sommerens overgangsmarkedet.

Ifølge nettstedet Sport Witness vil Manchester United-styret gjøre hele 250 millioner euro tilgjengelig for Ten Hag. I norske kroner tilsvarer beløpet hele 2,4 milliarder.

Videre blir det hevdet at Barcelonas midtbanestjerne Frenkie de Jong (24) er blant spillerne som står øverst på Ten Hags ønskeliste.

De Jong spilte under nettopp Ten Hag i Ajax før han ble solgt til Barcelona i 2019 for rundt 750 millioner kroner.

Manchester United kommer angivelig til å legge inn et bud på De Jong i løpet av sommeren, men Barcelona ønsker i utgangspunktet ikke å selge 24-åringen.

Det som taler for en potensiell overgang er at Barcelona skal være nødt til å gjennomføre et betydelig salg for å få orden i regnskapet før den 30. juni. De Jong er altså ikke blant spillerne det katalanske storlaget vil kvitte seg med, men styret på Camp Nou skal være åpne for å endre mening hvis det kommer inn et bud som er «godt over markedsverdi».

De Jong sin kontrakt med Barcelona går ut den 30. juni 2026.

LES OGSÅ: Enda en storklubb tviler på Haaland-overgang: – Veldig langt unna hva vi forestiller oss

PROFIL: Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong.Twitter