TAR SEG TIL HODET: Manchester Citys Erling Haaland.

Hevder stjernespiller har takket nei (!) til Manchester City

Ole-Jørgen Wiig

16. mai 2023

BundesligaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City nærmer seg en ny ligatittel i Premier League.

Helgens seier over Everton styrket sjansene til de lyseblå betraktelig, og samtidig kjemper City om seier i både Champions League og FA-cupen.

LES OGSÅ: Sender Rosenborg-spiller til ny klubb

Selv om Manchester City ser ut til å være verdens beste lag for øyeblikket, er det ikke alle som foretrekker en overgang til klubben.

Ifølge britiske The Sun skal den engelske landslagsstjernen Jude Bellingham (19) ha takket nei til en overgang til Etihad.

Midtbanespilleren blir heftig koblet vekk fra Borussia Dortmund, og det er spanske Real Madrid som er den store favoritten til å sikre seg 19-åringen.

For noen uker siden meldte avisen Marca at Real Madrid er helt i sluttfasen av forhandlingene med Borussia Dortmund om Bellingham.

Ved siden av storspill i den tyske Bundesliga, har Bellingham også etablert seg på det engelske landslaget. Han står med 24 landskamper for «Three Lions».

Midtbanespilleren ankom Dortmund i 2020 fra Championship-klubben Birmingham, og utviklingen til unggutten har nærmest økt måned for måned.

Bellingham fikk debuten som 16-åring i Birmingham. Han spilte 44 kamper for «The Blues», men gjorde såpass inntrykk at klubben valgte å frede draktnummeret hans, 22, da han dro til Tyskland.

LES OGSÅ: Melder at Manchester United-spiller er ferdig i klubben: – Det er over!

SVÆRT LOVENDE: Borussia Dortmund-spilleren Jude Bellingham.